Huis te koop

189900€

2 slaapkamers 106 vierkante meters

Immoweb code : 11365517
Immoweb code : 11365517

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
106 vierkante meters bewoonbare ruimte
200 vierkante meters grond

Omschrijving

Te renoveren HOB met garage centrum Buggenhout

Te renoveren HOB met garage centrum Buggenhout
Ontdek deze unieke kans om jouw droomhuis te realiseren in het hart van Buggenhout! Gelegen in een rustige omgeving, biedt deze halfopen bebouwing de perfecte combinatie van sereniteit en stedelijk gemak. Met twee slaapkamers en een royale zolderkamer die nog naar eigen wens kan worden ingericht, biedt dit huis een scala aan mogelijkheden voor jou en je gezin.
Bij het betreden van de woning word je verwelkomd door een charmante ambiance en een overvloed aan natuurlijk licht. De ruime indeling zorgt voor een comfortabele leefruimte, terwijl de aanwezigheid van een vaste trap naar de zolderkamer een extra troef is. Stel je voor hoe deze veelzijdige ruimte kan dienen als een derde slaapkamer, een thuiskantoor of zelfs een gezellige hobbyruimte.
Bovendien biedt de zijoprit toegang tot de garage, waardoor parkeren een moeiteloze ervaring wordt. Of het nu gaat om het opbergen van voertuigen, fietsen of tuinapparatuur, er is voldoende ruimte voor al jouw behoeften.
Met een beetje liefde en aandacht kan deze woning getransformeerd worden tot het huis van je dromen. Profiteer van deze zeldzame gelegenheid om een eigen stempel te drukken op een karaktervol pand in een gegeerde buurt. Ontdek de onbegrensde mogelijkheden die deze woning te bieden heeft en neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te plannen! Bosteels Yves 0480/636435

Neem contact op