Huis te koop

* 364000€

3 slaapkamers 138 vierkante meters

Immoweb code : 11410588
Immoweb code : 11410588
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
138 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Goed afgewerkte nieuwbouwwoning

Deze schitterende woning beschikt over een ruime inkomhal met gastentoilet en een handige berging. De lichtrijke woonkamer met open keuken biedt een uitnodigende sfeer en extra ruimte voor een bureau. Op de eerste verdieping vindt u drie slaapkamers en een volledig ingerichte badkamer. Daarnaast is er een extra berging en een apart toilet.
Via de raampartijen in de leefruimte heeft u toegang tot de aangename, gezellige tuin met een terras van 54 m². Verder is er de mogelijkheid om een of twee ondergrondse autoboxen aan te kopen.

Deze woning is uitstekend gelegen, op een steenworp afstand van alle nodige faciliteiten zoals scholen, winkels en openbaar vervoer. Buggenhout is de ideale uitvalsbasis, gelegen in het hart van Vlaanderen.

Bij deze woning is bijzondere aandacht besteed aan het ecologische aspect dankzij het gebruik van de nieuwste technologieën zoals zonnepanelen en een ventilatiesysteem type D. De nieuwbouwresidentie is bijna-energieneutraal en voldoet aan de hoogste normen qua energie en isolatie. Een absolute troef is ongetwijfeld de gemeenschappelijke tuin, die een prachtig groen uitzicht garandeert.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via [email protected] of bellen naar 052 22 33 33. Ontdek ons volledige aanbod op www.huyzen.be.

Neem contact op