Huis te koop

325000€

3 slaapkamers 276 vierkante meters

Immoweb code : 11073429
Immoweb code : 11073429

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
276 vierkante meters bewoonbare ruimte
7343 vierkante meters grond

Omschrijving

Charmant landbouwhuis met veelzijdige mogelijkheden in Wirtz

Welkom in Wirtzfeld, een pittoresk dorpje in de gemeente Büllingen, waar dit indrukwekkende landbouwhuis op je wacht. Met in totaal 7343m² grond, grotendeels gelegen in de bouwzone, biedt dit object een unieke kans voor investeerders, boeren en creatieve geesten.
Kenmerken:
Ruim perceel: De 7343m² grond omvat zowel bebouwbare als natuurlijke gebieden, zodat u uw visie kunt realiseren op dit uitgestrekte terrein.
Veelzijdig gebruik: Het pand heeft verschillende bijgebouwen en een indrukwekkend hoofdvolume dat perfect kan worden verbouwd voor verschillende doeleinden. Of je nu denkt aan een agrarisch, commercieel of zelfs een woonproject - je creativiteit kent hier geen grenzen.
Dicht bij de natuur in Wirtzfeld: De locatie in Wirtzfeld wordt niet alleen gekenmerkt door de nabijheid van de idyllische Bütgenbacher See, maar ook door de prachtige omringende natuur. Een plek die rust en ontspanning belooft en toch profiteert van de infrastructuur en voorzieningen van de gemeente Büllingen.
Ontwikkelingspotentieel: Door de grootte van het perceel en de bouwzone biedt dit object niet alleen huidige gebruiksmogelijkheden, maar ook ontwikkelingspotentieel voor de lange termijn dat kan worden aangepast aan de behoeften van de komende jaren.
Conclusie:
Dit object in Wirtzfeld is niet zomaar een agrarisch object, maar een investering in je toekomst. De combinatie van een ruim perceel, veelzijdige gebouwen en de charmante omgeving maken dit

Neem contact op