Huis te koop

* 337000€

4 slaapkamers 210 vierkante meters

Immoweb code : 10855794
Immoweb code : 10855794
*exclusief belastingen

Overzicht

4 slaapkamers
210 vierkante meters bewoonbare ruimte
500 vierkante meters grond

Omschrijving

Ecologisch en luxueus wonen in de Ooskantons!

Op een licht glooiende helling in de hoogst gelegen gemeente van België, bieden we 12 luxueuze woningen aan. Deze werden optimaal afgestemd op de wensen van al wie op zoek is naar een exclusieve plek om tot rust te komen, op vakantie... of het hele jaar door.
Het project omvat 2 open en 10 halfopen bebouwingen met drie niveaus. De architectuur is strak en tijdloos, het interieur creatief maar toch authentiek. Deze duurzame, energiezuinige woningen baden in de gezellige sfeer van de Ardennen, zonder te vervallen in clichés.
Met een open, luchtige leefruimte, 4 slaapkamers, 2 badkamers en voldoende
bergruimte kunnen ze perfect dienst doen als luxueus vakantiehuis of als permanent verblijf voor diverse gezinstypes. De 2de verdieping is ruim en biedt tal van mogelijkheden. De afwerking van dit niveau wordt niet voorzien in het huidige project. Maar indien gewenst gaan we er uiteraard graag voor jou mee aan de slag.
Elke woning beschikt tenslotte over een ruim terras en een riante tuin. Uit welk raam je ook kijkt, overal geniet je van de prachtige vergezichten waarvoor het Belgische Eifelgebied bekend staat.
De mogelijkheid bestaat eveneens om 2 gekoppelde bebouwingen om te vormen tot één grote woning.
De vermelde prijs is geldig voor een HOB afhankelijk van de gekozen inrichting. Open bebouwing vanaf € 389.000 afhankelijk van de gekozen inrichting.
Mogelijkheid tot bezoeken kijkwoning na afspraak. Meer info via www.ilb.be/vastgoed-bullingen/

Neem contact op