Huis te koop

550000€

3 slaapkamers 150 vierkante meters

Immoweb code : 11323785
Immoweb code : 11323785

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
150 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Gerenoveerde halfopen bebouwing (150 m²) met 3 slaapkamers,

Gerenoveerde halfopen bebouwing (150 m²) met 3 slaapkamers, 2 badkamers, garage en bijgebouw (65 m²) in Zwijndrecht.

Het pand is gunstig gelegen op een boogscheut van het dorpscentrum. Het openbaar vervoer is goed vertegenwoordigd en met de wagen bereik je de snelweg in een tweetal minuten.
De woning is zonet volledig gerenoveerd en er werden kosten noch moeite gespaard om het geheel tot in de puntjes af te werken. Alles is vernieuwd: van leidingen, elektriciteit, vloeren, ramen tot de isolatie van het dak, … je kan hier zonder zorgen je intrek nemen.

Je komt binnen in de inkom-/traphal met apart gastentoilet. Vooraan situeert zich een berging/wasplaats (10 m²) en achteraan treffen we het ruime leefgedeelte, dat opgedeel is in de leefkeuken (17 m²) en de woonkamer (30 m²), dat uitkijkt op de ruime tuin (690 m²) met noord-west-oriëntatie.

Op de eerste etage treffen we de eerste 2 slaapkamers van 13 m² en 12 m². De badkamer (5 m²) is voorzien van een ligbad/douche, lavabomeubel en wc.. De bovenverdieping herbergt de derde slaapkamer (27 m²) en badkamer (4 m²) met douchecabine, lavabomeubel en wc.

Een grote troef van dit pand is ongetwijfeld het bijgebouw (65 m²), waar zich de garage (26 m²) bevindt en waar je de mogelijkheid hebt om bijvoorbeeld een fitnessruimte, praktijk of bureau te vestigen. Het potentieel hier is eindeloos!

Tot slot beschikt het pand nog over een kelder. Voor meer info of een gratis schatting surf naar www.hansim

Neem contact op