Huis te koop

* 544000€

3 slaapkamers 188 vierkante meters

Immoweb code : 11328565
Immoweb code : 11328565
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
188 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Nieuwbouw woning

Energiezuinige woning met zongericht terras en tuin landelijk gelegen

Deze halfopen woning heeft een zongericht terras en tuin. Burst is een deelgemeente van Erpe-Mere in een landelijke omgeving, omringd door groene velden en uitlopers van de Vlaamse Ardennen.
De woning is uitgerust met de nieuwste technieken (geothermische warmtepomp, regenwaterrecuperatie 10.000 liter, vloerverwarming, 12 zonnepanelen, ventilatie type C+ en meer) met als resultaat een negatief E-peil.

Bij het betreden van de ruime inkomhal vind je een vestiaireruimte en een gastentoilet. De woonkamer is ruim en licht en is verbonden met de open keuken. Grenzend aan de keuken bevindt zich een zeer grote berging die toegang geeft tot de garage. Op de verdieping vindt u 3 slaapkamers samen met een royale badkamer met dubbele wastafel, douche en bad, evenals een apart tweede toilet. De zolder is bereikbaar via een vaste trap, biedt een aanzienlijke meerwaarde aan de woning. Met een opp. van 37 m² kan deze ruimte ingericht worden als extra slaapkamer en/of extra bergruimte.

De afwerking van het huis gebeurt op maat van de klant die zelf zijn vloeren, keuken, badkamer en deuren kan kiezen bij de voorziene leveranciers.
De voorziene budgetten zijn inbegrepen in de vermelde prijs.

De vermelde prijs is excl. BTW (mogelijkheid tot aankoop aan 6% BTW) en aankoopkosten.

Oplevering voorjaar 2025.

Voor meer informatie of een bezichtiging, kcontacteer Kimmy Suetens o

Dit pand maakt deel uit van het project Gentsestraat

Neem contact op