Huis te koop

410000€

3 slaapkamers 174 vierkante meters

Immoweb code : 10929049
Immoweb code : 10929049

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
174 vierkante meters bewoonbare ruimte
11268 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Fantastisch, vrijstaand huis in Weywertz - je nieuwe thuis w

Welkom in je nieuwe huis! Deze prachtige vrijstaande woning in Weywertz, gemeente Bütgenbach, is een oase van rust en comfort. Gebouwd in 2001, is deze woning liefdevol onderhouden en wacht gewoon op jou om in bezit te nemen.

HOOGTEPUNTEN:

Ruime slaapkamers: Het huis heeft in totaal 3 ruime slaapkamers, die jou en je gezin veel ruimte en privacy bieden.

Indrukwekkende entree: Zodra je het huis binnenkomt, word je begroet door een indrukwekkende entree die je gasten een warm welkom biedt.

Grote woon- en eetkamer: De ruime woon- en eetkamer biedt veel ruimte voor gezellige avonden met familie en vrienden. Het open ontwerp creëert een lichte en uitnodigende sfeer.

Geli jkvloerse tuin: De tuin van het huis is gelijkvloers en biedt talloze mogelijkheden voor buitenactiviteiten. Of je nu groene vingers hebt of gewoon wilt genieten van het buitenleven, deze tuin voldoet aan al je wensen.

De locatie in de gemeente Bütgenbach is perfect voor natuurliefhebbers, wandelaars en iedereen die wil genieten van de rust en schoonheid van de Eifel.

Deze vrijstaande woning in Weywertz is de perfecte gelegenheid om je droom van een comfortabel huis midden in de natuur te verwezenlijken. Aarzel niet en regel vandaag nog een bezichtiging om deze unieke woning persoonlijk te ontdekken. Je nieuwe thuis wacht op je!

Neem contact op