Huis te koop

699000€

4 slaapkamers 255 vierkante meters

Immoweb code : 11335679
Immoweb code : 11335679

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
255 vierkante meters bewoonbare ruimte
4325 vierkante meters grond

Omschrijving

BONLEZ, PRACHTIG HUIS MET 4 SLAAPKAMERS OP 43 HECTARE GROND

Gelegen op een rustige locatie in de gemeente Chaumont-Gistoux, in het charmante dorpje Bonlez, ligt deze prachtige Brabantse boerderij met 255m2 woonoppervlak op een perceel van 43,25 hectare.
Het hart van het huis heeft zijn stenen plavuizen, zichtbare balken en grote stenen open haard behouden, een herinnering aan de geschiedenis van het gebouw.
Het huis verenigt de volumes die het in de loop van de tijd heeft gevormd en neemt verschillende nieuwe behoeften over, zoals de moderne keuken die is uitgebreid met de ontbijtruimte.
De bar, waar gezellige momenten kunnen worden gedeeld, domineert de eetkamer, die op zijn beurt leidt naar de grote dubbele lounge, elk met zijn eigen open haard.
Een oude wenteltrap in vintage stijl leidt naar een aangename mezzanine met uitzicht op de woonkamer, die ook dienst doet als leeshoek of studeerkamer, een unieke ruimte om te ontspannen.
Een tweede trap leidt naar de eerste verdieping, waar een grote ouderslaapkamer met terras, een tweede slaapkamer, een kleedkamer (die ook een kinderslaapkamer kan zijn) en een doucheruimte op je wachten.
Op zolder is er een ruime slaapkamer met dressing en een doucheruimte, die veel privacy biedt.
Buiten nodigen de zonnige tuin en de pergola je uit om te genieten van rustige, onbewaakte momenten.
De ingang van het pand, beveiligd met een elektrische poort, geeft toegang tot een mooie verharde oprit die, naast de carport en garage, parkeergelegenheid biedt voor meerdere voert

Neem contact op