Huis te koop

* 293615€

3 slaapkamers

Immoweb code : 10777874
Immoweb code : 10777874
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
600 vierkante meters grond

Omschrijving

A++ Zeer Energiezuinig Huis aan de rand van Château CIERGNON

Unieke kans: A++ Zeer Energiezuinig Huis aan de rand van Château Royal de Ciergnon
MOMENTEEL RUWBOUW, OPLEVERING OVER 4 MAANDEN - KEUZE VAN AFWERKINGEN

Ontdek luxe en duurzaamheid in een uitzonderlijke omgeving aan de rand van het prestigieuze Château Royal de Ciergnon. Deze prestigieuze woning herdefinieert het concept van hedendaags wonen en combineert comfort, energie-efficiëntie en architecturale elegantie.
Met een A++ energiecertificaat belichaamt dit huis uitmuntendheid in energieprestaties. De ultramoderne warmtepomp, in combinatie met fotovoltaïsche panelen, zorgt voor milieuvriendelijke verwarming en energieproductie, waardoor de energiekosten aanzienlijk dalen.Gecentraliseerde ventilatie zorgt voor een optimale, gezonde luchtcirculatie, terwijl vloerverwarming zorgt voor een zachte, gelijkmatige warmte, waardoor je dagelijks comfort toeneemt. De eersteklas materialen en afwerkingen weerspiegelen een streven naar kwaliteit en bieden een verfijnde woonervaring.
De locatie van dit huis is niets minder dan uitzonderlijk, met een prachtig uitzicht over het platteland en toch binnen handbereik van de snelweg E411 (2 km) halverwege tussen Brussel en Luxemburg. Geniet van een rustige levensstijl in deze hoek van het paradijs, waar geschiedenis en moderniteit harmonieus samenkomen. Verken de nabijgelegen Koninklijke Tuinen via de ravel of geniet van de rust van het omringende platteland.

Neem contact op