Huis te koop

695000€

3 slaapkamers 349 vierkante meters

Immoweb code : 11358287
Immoweb code : 11358287

Overzicht

3 slaapkamers
3 badkamers
349 vierkante meters bewoonbare ruimte
283 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare en gerenoveerde handelswoning op centrale toplig

Deze prachtige handelswoning is gelegen in het historische centrum van Damme, met unieke uitzichten op het prachtige stadhuis en de markt van Damme. De winkelruimte is indrukwekkend, zeer ruim en met een knappe compartimentering. De hoge plafonds en het behoud van de originele en historische materialen maken het geheel compleet. Hier is ook directe toegang naar het zonnige terras. De zachte lichtinval, de rust en de ongelooflijk mooie uitzichten maken de beleving haast magisch.
Gelijkvloers
Inkomhal met een grote handels/winkelruimte. Hier is eveneens een ruime bergruimte, een wasplaats en een toilet voorzien.
Eerste Verdieping
Aan de voorzijde van het gebouw, met zicht op het stadhuis en de markt is er een sfeervolle woonkamer met een gekoppelde leefruimte/bibliotheek. Deze open ruimte vloeit samen met de eetkamer en een open keuken. Vanuit de keuken is er rechtstreekse toegang naar een prachtig zonneterras met zicht over Damme en de windmolen. Hier zijn ook 2 slaapkamers en een ensuite badkamer.
Tweede verdieping
Ruime slaapkamer met een douchecel.
De gehele woning werd in 2010 volledig gerenoveerd en er zijn 24 zonnepanelen geplaatst. De tuinberging werd recent gebouwd (5 x 4m). Er is een gunstig EPC attest en de elektriciteit is conform gekeurd.
Dit eigendom kent een centrale topligging. Nabij Brugge, Knokke en Maldegem en toch in de directe omgeving van het mooie Damse polderlandschap.

Neem contact op