Huis te koop

515000€

3 slaapkamers 188 vierkante meters

Immoweb code : 11328092
Immoweb code : 11328092

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
188 vierkante meters bewoonbare ruimte
365 vierkante meters grond

Omschrijving

Moderne halfopen woning met EPC label A in De Haan op rusti…

Deze recente (2020) en ruime halfopen bebouwing heeft een aantal indrukwekkende kenmerken en biedt een comfortabele leefomgeving. De woning is gelegen in De Haan (Vosseslag) in een doodlopende wijk waardoor rust hier een zeer grote troef is.

Met een perceeloppervlakte van 365 m² en een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 188 m² is er voldoende ruimte voor het hele gezin. Bovendien heeft deze woning een zeer gunstige EPC-waarde (label A). Dit zorgt ervoor dat dit een uiterst energiezuinige woning is.

Indeling: inkomhal, gastentoilet, woonkamer met open keuken, drie volwaardige slaapkamers waarvan er momenteel één ingericht is als dressing en een tweede als hobbyruimte, daarnaast hebben we ook nog een volledig afgewerkte badkamer met inloopdouche en bad. Op de tweede verdieping is er ook een ruime berging aanwezig, waar ook het ventilatiesysteem staat.

De woning heeft een prachtige, ruime tuin met een terras waar u op elk moment van de dag van de zon kunt genieten. Daarnaast is er een lounge op het einde van de tuin die ideaal is voor een gezellige barbecue.
De ruime garage zorgt ervoor dat u de wagen binnen kan parkeren. Daarnaast zijn er nog maximaal drie autostaanplaatsen.

Er zijn zonnepanelen op het dak geïnstalleerd, waardoor u kunt profiteren van duurzame energieopwekking. Het pand beschikt over een regenwaterput van 5000 liter, waardoor u kunt besparen op het gebruik van leidingwater.

Wenst u graag een bezichtiging in te plannen? Neem dan zeker contact op met …

Neem contact op