Huis te koop

398000€

3 slaapkamers 143 vierkante meters

Immoweb code : 11302990
Immoweb code : 11302990

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
143 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Instapklare gezinswoning op een uitstekende locatie in De Kl

Dit betreft een hedendaagse halfopen bebouwing gelegen in een doodlopende, residentiële woonstraat nabij de dorpskern.
De woning is rustig gelegen doch op wandelafstand van winkels, scholen en het bos, tevens is er een zeer vlotte mobiliteit via E34 (Antwerpen-Gent) & N403 (Sint-Niklaas - Hulst).
De lichte en hedendaagse woonsfeer, de residentiële toplocatie voor jonge gezinnen en het uitstekende E peil zijn slechts enkele van de vele troeven die deze woning te bieden heeft.
INDELING: Gelijkvloers: Oprit met autostaanplaats; Riante inkomhal met gastentoilet; Woonkamer (45m²) met veel lichtinval en interactie met de tuin; Open keuken in U vorm met ontbijttoog; Berging aan keuken; Comfortabele garage met open wasplaats; Terras in keramische tegels; Aangename tuin met tuinberging en moestuintje.
1e verdieping: 3 slaapkamers op laminaat; Badkamer met douche, ligbad, dubbel lavabomeubel en toilet.
Zolder: Geïsoleerde zolder, bereikbaar via uitschuiftrap.
EXTRA: Zeer gunstige EPC score label B (127kWh/m²); CV op aardgas via HR condensatieketel; PVC ramen met dubbele beglazing; Conforme elektrische installatie; Zonnepanelen aanwezig; Rustige residentiële locatie in doodlopende woonstraat vlakbij alle faciliteiten; In de nabije omgeving van mooie fiets- & wandelroutes doorheen Clingse & Stropersbossen; Vlotte mobiliteit via E34 (Antwerpen-Gent) & N403 (Sint-Niklaas-Hulst).
EPC Label B - 127kWh/m²
Wg - Vg - Vv - Gvkr - Gdv

Neem contact op