Huis te koop

440000€

3 slaapkamers 131 vierkante meters

Immoweb code : 11305441
Immoweb code : 11305441

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
131 vierkante meters bewoonbare ruimte
1057 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Halfopen bebouwing in De Pinte met prachtige tuin en 3 slaa

Te renoveren halfopen bebouwing gelegen in een rustige buurt. Het perceel waarop de woning ingepland staat is 1057m².

U betreedt de woning via de inkomhal die toegang biedt tot de ruime woonkamer en de aparte keuken. Via de keuken kan u de badkamer die over een ligbad, een toilet en een lavabo beschikt, betreden. Daarnaast biedt de keuken toegang tot de kelder en de tuin. In de achterbouw die te bereiken is via de tuin bevindt zich nog een ruime berging en een apart toilet.

Op de eerste verdieping vindt u drie slaapkamers. Onder de nok van het dak is er ook een praktische zolder die te bereiken is via een uitklapbare trap.

De tuin die momenteel in twee delen is opgesplitst door een haag, heeft een zuidwestelijke oriëntatie, waardoor je 's middags en 's avonds van de zon kunt genieten. Het is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van het uitzicht op de achterliggende weides. Nog een extra pluspunt is de ruime oprit met een aparte garage.

Kortom, met zijn rustige ligging en zeer ruime tuin, biedt deze woning een fantastische kans om een persoonlijke touch toe te voegen en er je eigen thuis van te maken.

Neem contact op