Huis te koop

725000€

5 slaapkamers 463 vierkante meters

Immoweb code : 11342316
Immoweb code : 11342316

Overzicht

5 slaapkamers
2 badkamers
463 vierkante meters bewoonbare ruimte
1327 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime gezinswoning

Deze charmante halfopen woonst bevindt zich centraal in Deerlijk, vlakbij de belangrijke invalswegen. De gezinswoning heeft een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 460 m² op een groen perceel van 1.327 m².

De woning werd gebouwd in 1956 en werd uiterst goed onderhouden. Doorheen de jaren kreeg de villa reeds heel wat technische renovaties en updates.

Bij het binnenkomen wordt u verwelkomd door de open en ruime inkomhal met vestiaire en gastentoilet, die toegang biedt naar de charmante leefruimtes. Zo komen we in de lichtrijke living met eetplaats en bureel en toegang tot het zonneterras. Grenzend aan deze ruimtes bevindt zich de open keuken, voorzien van alle hedendaagse apparatuur, een gezellige zithoek, eetplaats en toegang tot de wasplaats en de tuin.
Op de eerste verdieping bevinden zich een ruime masterbedroom met terras, eigen badkamer met ligbad, douche en dressing en drie volwaardige kamers met een gedeelde badkamer en dressing. Het tweede verdiep beslaat een grote polyvalente ruimte met bureel, een logeerkamer en voldoende opbergruimte.

De volledig aangelegde diepe tuin is een absolute troef, het is heerlijk vertoeven op het zonneterras.

Extra troeven:
- Zonnepanelen
- Volledig onderkelderd
- Vernieuwde elektriciteit
- Centrale ligging, vlot bereikbaar
- Parkeergelegenheid op perceel en in tandemgarage

Neem contact op