Huis te koop

387000€

3 slaapkamers 144 vierkante meters

Immoweb code : 11253693
Immoweb code : 11253693

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
144 vierkante meters bewoonbare ruimte
220 vierkante meters grond

Omschrijving

Energiezuinige woning met garage en tuin te koop Astene

Stap binnen in deze moderne parel, waar hedendaags comfort en verfijning hand in hand gaan. Gelegen in het pittoreske Astene, geniet u van de rust van het Leielandschap zonder in te boeten aan de nabijheid van voorzieningen.
Deze energiezuinige woning werd gebouwd in 2015 en voldoet aan alle hedendaagse normen.
Via de inkomhal, met afzonderlijk gastentoilet met lavabo, betreden we de ruime lichtrijke woonkamer met aansluitend de volledig ingerichte open keuken.
Aanpalend aan de keuken is er een ruime bergruimte/wasplaats, die ons toegang biedt tot de inpandige garage met sectionaalpoort.
Op de verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers aanwezig, alsook een badkamer met inloopdouche, bad, lavabomeubel met lavabo en spiegelkast en een apart toilet.
Het aangelegd terras is zuid gericht en sluit naadloos aan op living en keuken. In de mooie onderhoudsvriendelijke tuin kan u alle tijden van de dag genieten van de zon.
Verder beschikt deze woning over een bergzolder en 2 staanplaatsen vooraan.
Wenst u graag een bezoek aan dit pareltje? Neem vandaag nog contact met ons via 09 380 09 74 om uw eigen exclusieve rondleiding te plannen en uw droomwoning te ontdekken!

Neem contact op