Huis te koop

380000€

3 slaapkamers 379 vierkante meters

Immoweb code : 11288298
Immoweb code : 11288298

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
379 vierkante meters bewoonbare ruimte
379 vierkante meters grond

Omschrijving

mooi afgewerkte halfopen bebouwing te Deinze

Mooi afgewerkte instapklare woning te Deinze
Deze ruime en lichtrijke gezinswoning is gelegen in een rustige doodlopende straat. Met een Mobiscore van 8,3/10 heeft deze woning een uitmuntende ligging. Daarnaast is de woning ook zeer vlot bereikbaar.
De woning dateert van het jaar 1993, maar onderging ondertussen al enkele grondige renovaties. Zo werden de badkamer en het toilet volledig vernieuwd. De badkamer beschikt over een bubbelbad, moderne douche, hangtoilet en een enkel lavabomeubel.
Op het gelijkvloers is een ruime living aanwezig met aanpalend een lichtrijke veranda, met zicht op de tuin. Aanpalend aan de vernieuwde keuken is een praktische bergruimte en garage. In de inkomhal is een gastentoilet en een open trap naar de eerste verdieping.
Het eerste verdiep beschikt over 3 ruime slaapkamers en een badkamer . De aanwezige ruime zolder is volledig geïsoleerd.
Op het zuid-gerichte dak zijn 22 zonnepanelen aanwezig die de volledige woning van de nodige elektriciteit voorzien. Een extra troef aan deze woning is dat ze energiezuinig is (EPC B). De volledige woning kan verwarmd en afgekoeld worden via een warmtepomp op lucht. De garage in deze woning biedt plaats aan 1 wagen, daarnaast is ook nog plaats voor 2 wagens op de oprit en aan voorzijde van het perceel. De zuiders ingerichte tuin beschikt over 2 tuinhuizen. Het is mogelijk om de aanwezige terrastegels en kiezelstenen weg te nemen en gras aan te leggen.
0473/58.32.09

Neem contact op