Huis te koop

395000€

3 slaapkamers 178 vierkante meters

Immoweb code : 11356097
Immoweb code : 11356097

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
178 vierkante meters bewoonbare ruimte
354 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare gezinswoning

De centraal gelegen instapklare gezinswoning bevindt zich in Petegem-aan-de-Leie, vlakbij Deinze centrum.

Het gelijkvloers bestaat uit de inkomhal met gastentoilet en vestiaire, berging, open keuken en zeer ruime living. De grote lichtkoepels en schuifraam zorgen voor een mooie lichtinval op het volledige gelijkvloers.
Het schuifraam geeft toegang tot de ruime zuidelijk gelegen tuin met zonneterras en tuinhuis.

Op de eerste verdieping vinden we twee slaapkamers, een apart toilet en een volledig ingerichte badkamer met ligbad en douche. Op de tweede verdieping hebben we de ruime derde slaapkamer. De 2 zuidelijk gelegen slaapkamers zijn uitgerust met een duurzame lucht-lucht warmtepomp - airco-installatie.

De straat is fietsvriendelijk heraangelegd en achteraan de woning werd een autoluwe dienstweg gecreëerd die toegang geeft tot privé parking voor 2 auto’s op het eigen perceel.

De ligging is bijzonder interessant: zowel vlakbij meerdere scholen, op 3 min fietsen van het groene Stadsbos Deinze, het treinstation op 5 min fietsen, alsook 2,5 km nabij de op- en afrit van de E17 dus ook met de auto vlot bereikbaar.

De grootste troeven aan deze woning:
- Ruim voorzien van (duurzame) technieken: ventilatiesysteem C+, zonnepanelen, lucht-lucht warmtepomp - airco op verdiepingen, regenwaterput voor toiletten, zonnescreen op gelijkvloers & waterontharder.
- Top ligging met uitermate vlotte verbinding
- Ruime, zongerichte tuin

Bezoekweekend 24-25-26 mei

Neem contact op