Huis te koop

449000€

4 slaapkamers 206 vierkante meters

Immoweb code : 11413820
Immoweb code : 11413820

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
206 vierkante meters bewoonbare ruimte
678 vierkante meters grond
Beschikbaar vanaf : 01/06/2024
Virtueel bezoek

Omschrijving

Prachtig vernieuwde woning te koop.

ALTRO VASTGOED VERKOOPT -  Bezoekdag woensdag 5 juni (op afspraak)
Bent u op zoek naar een droomhuis dat volledig instapklaar is en veel ruimte biedt? Zoek niet verder! Deze vernieuwde woning voldoet aan al uw wensen. 
De woning beschikt over maar liefst vier ruime slaapkamers, elk ontworpen om maximaal comfort te bieden. De twee moderne badkamers zijn uitgerust met hoogwaardige materialen en bieden een oase van rust en luxe. 
De nieuwe keuken is een paradijs voor elke kookliefhebber. Voorzien van de nieuwste apparatuur en afgewerkt met oog voor detail. De aangrenzende eet- en leefruimtes zijn royaal en baden in natuurlijk licht, dankzij de grote ramen die zorgen voor een warme en uitnodigende sfeer. 
De dubbele garage biedt niet alleen voldoende plaats voor uw voertuigen, maar ook extra opslagruimte voor fietsen, gereedschap of andere benodigdheden. 
Gelegen op een toplocatie in Wontergem/Deinze, biedt deze woning een adembenemend uitzicht op de velden. U geniet van de rust en schoonheid van het platteland, terwijl alle nodige voorzieningen binnen handbereik zijn. 
Elke hoek van deze woning en de tuin is met zorg en vakmanschap afgewerkt. Van de stijlvolle vloeren tot de smaakvolle inrichting, alles is tot in de kleinste details perfect verzorgd. 
U hoeft enkel uw koffers te pakken en u bent klaar om te genieten van uw nieuwe thuis. 
Bel uw vastgoedmakelaar Leen: 0478/69.84.34 (7/7) of mail na

Neem contact op