Huis te koop

179000€

3 slaapkamers 124 vierkante meters

Immoweb code : 11328893
Immoweb code : 11328893

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
124 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Te renoveren huis met 3 slpk en garage op landelijke ligging

Te renoveren huis met 3 slpk en garage op landelijke ligging te Lebbeke

Ligging:
Deze woning is gunstig gelegen aan de rand van Lebbeke, vlakbij natuur. Daarnaast zijn ook scholen, winkels en het openbaar vervoer eenvoudig bereikbaar.

Omschrijving:
Bij het betreden van dit charmante pand word je verwelkomd door een sfeervolle leefruimte. Verderop vind je de mogelijkheid tot het creëren van een keuken, een plek waar culinaire creativiteit tot leven kan komen. Verder hebben we de mogelijkheid tot het inrichten van een badkamer.
Buiten strekt zich een tuin uit, compleet met een werkplaats die de mogelijkheid biedt voor diverse hobby's of ambachtelijk werk. De omgeving biedt een oase van rust en een welkome ontsnapping uit de drukte van het dagelijks leven.
Boven wachten drie knusse slaapkamers. Deze kamers beloven rustige nachten. Verder hebben we ook nog een ruime zolder dat dienst kan doen als opbergruimte.
Dit pand belichaamt het idee van thuis zijn. Met zijn veelzijdige ruimtes, biedt het de perfecte omgeving voor een betekenisvolle en inspirerende levensstijl.

142 vierkante meter cfr. EPC

Renovatieverplichting residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: https://energiesparen.be/renovatieverplichting.

Troeven:

- garage
- gunstige ligging
- Prachtig uitzicht Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op