Huis te koop

* 415000€

4 slaapkamers 209 vierkante meters

Immoweb code : 11401769
Immoweb code : 11401769
*exclusief belastingen

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
209 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Nieuwbouwwoning met vier slaapkamers

Op een ideale locatie in Denderleeuw bevindt zich deze prachtige nieuwbouwwoning met een landelijke maar tijdloze architectuur.  De woning omvat een ruime inkomhal, waar zich ook de trap naar boven bevindt alsook het apart toilet. Verder bereikt men de ruime en lichtrijke eet- en leefruimte met open keuken. Via de grote glaspartijen bereikt men het aangelegd terras (+- 18 m²) en de aangelegde en afgesloten tuin. De woning is op het gelijkvloers ook voorzien van een inpandige garage (22 m²).

Op de eerste verdieping kan men via de ruime nachthal (11 m²) twee ruime slaapkamers bereiken van +- 17 m² en +- 20 m². Op deze verdieping is er ook een dressing aanwezig van +- 7 m². De badkamer is voorzien van bad, inloopdouche, dubbele lavabo en een apart toilet. Op de tweede verdieping zijn er nog eens twee slaapkamers aanwezig met hun eigen douchekamer (voorzien van douche, dubbele lavabo en toilet). De oplevering van de woning zou voorzien zijn voor april 2024.

Vloerverwarming met warmtepomp – E-peil onder 10 (vrijstelling betaling onroerende voorheffing gedurende 5 jaar) – Airco – Grote bewoonbare oppervlaktes.

Voor meer informatie en/of de plannen van de woning, contacteer Nicolaas: 054 69 39 31 of [email protected]

*Prijs vermeld in de advertentie betreft prijs excl. BTW en kosten

Neem contact op