Huis te koop

349000€

3 slaapkamers 169 vierkante meters

Immoweb code : 11147819
Immoweb code : 11147819

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
169 vierkante meters bewoonbare ruimte
500 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare open bebouwing met 3 slpks, garage & tuin te Den

Instapklare open bebouwing met 3 slpks, garage & tuin te Dendermonde
Deze instapklare, vrijstaande woning heeft een bruikbare vloeroppervlakte van 169m² en is gelegen op een perceel van 500m² op een centrale locatie in Dendermonde.
De woning beschikt over 16 zonnepanelen, dual inverters (zowel koud als warme lucht) in elke slaapkamer en in de leefruimte & heeft een conforme elektriciteitskeuring tot 2042
Bij het betreden van deze woning hebben via de inkomhal toegang tot een praktische bureauruimte welke voor verschillende doeleinden kan gebruikt worden.
Deze inkomhal brengt ons eveneens naar de lichtrijke leefruimte welke in verbinding staat met de volledig ingerichte keuken voorzien van alle toestellen.
De leefruimte biedt eveneens toegang tot de west-gerichte tuin welke voorzien is van een terras waar het steeds heerlijk vertoeven is.
Verder beschikt de woning over een volledig betegelde badkamer voorzien van een inloopdouche, een ligbad & een dubbele wastafel in meubel.
Tevens is er op het gelijkvloers een veranda waar er aansluiting is voor een wasmachine/droogkast en een praktische bergruimte alsook een apart gastentoilet.
Tot slot biedt deze open bebouwing een ruime garage aan waar er een elektrische sectionaalpoort aanwezig is.
1stV:
Via de nachthal hebben we toegang tot 3 ruime slaapkamers.
Extra troeven:
- Conforme elektriciteitskeuring tot 2042.
- 16 zonnepanelen
- Airconditioning (dual inverter --> koud & warme

Neem contact op