Huis te koop

375000€

4 slaapkamers 196 vierkante meters

Immoweb code : 11266481
Immoweb code : 11266481

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
196 vierkante meters bewoonbare ruimte
107 vierkante meters grond

Omschrijving

Nieuwbouw BEN woning met verkoop onder verlaagde BTW van 6%

De prachtige instapklare en lichtrijke gezinswoning ligt in het het hartje van Grembergen (Dendermonde) . Deze woning kan aangekocht worden onder verlaagd BTW tarief van 6% indien u voldoet aan de voorwaarden.
Deze woning heeft een grote woonruimte en ingerichte keuken met keukeneiland. Het huis heeft 4 slaapkamers en twee badkamers . Eén badkamer heeft grote douche en apart lichtbad . De tweede badkamer heeft een grote inloopdouche . Er zijn ook twee degelijke bergruimtes aanwezig. De woning ligt vlakbij allerlei voorzieningen zoals openbaar vervoer, winkels , apotheek , scholen enz ! De Delhaize bevindt zich op 50 meter . Er is voldoende parkeergelegenheid in deze straat .
De woning heeft een prachtige stadstuin zodat je in de zomer van de zon kan genieten ! Deze tuin vraagt weinig onderhoud ! Er is een groot terras en een klein deeltje voorzien voor gras of moestuintje . Zonnepanelen op het dak en het feit dat het een rijwoning is , zorgen er voor dat je maandelijkse energie kosten laag blijven. Er is ook vloerverwarming , lekker gezellig , energiezuinig en geen radiatoren die in de weg staan. Iedere verdieping heeft vloerverwarming en iedere kamer heeft z'n eigen thermostaat.
Deze BEN-woning is voorzien van een volautomatisch ventilatiesysteem.
GEEN IMMO aub
Meer info ? Bel of stuur WhatsApp, op 0465/074062 of mail naar [email protected]
De woning links van deze woning is ook beschikbaar aan dezelfde prijs en heeft ongeveer het zelfde grondplan maar in spiegelbeeld

Neem contact op