Huis te koop

219000€

2 slaapkamers 165 vierkante meters

Immoweb code : 11301372
Immoweb code : 11301372

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
165 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Te renoveren interbellumwoning met charmante tuin

Te renoveren interbellumwoning met charmante tuin


Betreed een unieke kans met deze interbellum woning, gelegen op een perceel van 315m². Deze casco woning biedt een blanco canvas voor de ambitieuze renovator die op zoek is naar een project met potentieel.


Beschrijving:

Bij het betreden van de woning word je begroet door een ruime hal met rechts toegang tot de woonkamer, doordrenkt van historisch karakter. Verderop aan de rechterzijde bevindt zich de eetkamer, klaar om aangepast te worden aan specifieke wensen.
De keuken, royaal van omvang, biedt directe toegang tot het terras en de tuin op een perceel van 225m². De mogelijkheden om deze buitenruimte te transformeren zijn divers en bieden ruimte voor creatieve inbreng.
Op de eerste verdieping bevinden zich slaapkamer 1 en slaapkamer 2, met de optie om het aantal slaapkamers uit te breiden tot 4.

Technisch gezien beschikt de woning over een regenwaterput van 3000 liter, een septische put en is gedeeltelijk geïsoleerd. De recent geïnstalleerde nieuwe dubbele hoogrendementsbeglazing draagt bij aan een modernere uitstraling en verbeterde energie-efficiëntie.


Renovatieverplichting residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: https://energiesparen.be/renovatieverplichting.

Overstromingsgevoeligheid: P-Score klasse B / G-score: Klasse B


Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.22

Neem contact op