Huis te koop

319000€

4 slaapkamers 167 vierkante meters

Immoweb code : 11078679
Immoweb code : 11078679

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
167 vierkante meters bewoonbare ruimte
743 vierkante meters grond

Omschrijving

Vrijstaande woning met 4 SLPKS op perceel van 743 m²!

Deze open bebouwing met 4 slaapkamers en inpandig garage is gelegen op een oost georiënteerd hoekperceel in Dessel. De woning is gelegen op fietsafstand van Dessel - Centrum, en geniet van een vlotte verbinding naar de omliggende gemeenten: Geel, Kasterlee, Mol en Retie.

U betreedt de woning via de ruime inkomhal welke tevens toegang biedt naar alle ruimtes in de woning. De ruime U-vormige leefruimte van 36m² is gezellig opgedeeld in een zithoek, eethoek en hiertussen is er nog een extra hoekruimte welke momenteel dienst doet als "speelkamer".

De keuken is uitgerust met een elektrische kookplaat, oven, afzuigkap en voldoende kastruimte. Zowel in de keuken als in de leefruimte geniet u van aangenaam veel lichtinval dankzij de aanwezig ramen.

De vier slaapkamers in de woning zijn allen voorzien van verwarming en daglicht. Verder is er nog een betegelde badkamer aanwezig dat voorzien is van een inloopdouche, ligbad en een dubbele wastafel in meubel.

De zolder van bijna 90 m² kan mits de nodige werken omgevormd worden tot extra bewoonbare oppervlakten.

Links in de woning is een inpandige garage aanwezig welke ook toegankelijk is via de hal. Ideaal om boodschappen uit te laden!

EPC: 494 kWh/m²

Mogelijke financiële tegemoetkomingen (indien u aan de voorwaarden voldoet): verlaagd tarief van 1% verkooprechten bij grondige energetische renovatie en herbouw, renovatie / herbouw aan 6% BTW, tal van renovatiepremies, rentesubsidie bij renovatie, ... .

Dit pand kan onderhevig

Neem contact op