Huis te koop

285000€

5 slaapkamers 210 vierkante meters

Immoweb code : 11117432
Immoweb code : 11117432

Overzicht

5 slaapkamers
1 badkamer
210 vierkante meters bewoonbare ruimte
447 vierkante meters grond

Omschrijving

Charmante gezinswoning met 5 slaapkamers en bosrijke achtert

Charmante gezinswoning met 5 slaapkamers en bosrijke achtertuin in Dessel

Welkom in deze woning vol potentieel uit 1965, gesitueerd op een perceel van 447m² dichtbij het levendige centrum van Dessel. Met een bewoonbare oppervlakte van 210m² en een zuidoostelijk georiënteerde tuin die grenst aan een bos, biedt dit huis volop kansen voor wie droomt van een persoonlijke touch.

De inkomhal leidt u naar een gezellige leefruimte met open haard, een praktische keuken, een badkamer met wasplaats en een bureau - ideaal voor thuiswerkers. De bovenverdieping telt vijf slaapkamers, elk met unieke mogelijkheden. De zolder, bereikbaar via een valtrap, vergroot de opslagcapaciteit.

Extra's zoals een garage, voorraadkelder en groot betonnen tuinhuis, verhogen de functionaliteit van dit huis. Dichtbij scholen en winkels gelegen, wacht deze woning op een visie voor renovatie.

Wenst u ook uw eigendom te verkopen? Contacteer ons vrijblijvend voor een GRATIS schatting op 0498/44.59.21

* Dit pand is onderworpen aan de renovatie-verplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-huis-of-appartement-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen

Neem contact op