Huis te koop

265000€

5 slaapkamers 210 vierkante meters

Immoweb code : 11183378
Immoweb code : 11183378

Overzicht

5 slaapkamers
1 badkamer
210 vierkante meters bewoonbare ruimte
320 vierkante meters grond

Omschrijving

Charmante halfopen bebouwing met 5 slaapkamers in Dessel

Charmante halfopen bebouwing met 5 slaapkamers in Dessel

Op zoek naar een ruime woning vol potentieel in het charmante Dessel? Deze op te frissen halfopen bebouwing uit 1951, momenteel verhuurd, biedt een waaier aan mogelijkheden voor de handige doe-het-zelver of de creatieve geest. Met een perceel van 320 m² en een bewoonbare oppervlakte van 210 m² geniet u van een overvloed aan ruimte om uw droomhuis te realiseren.

Het gelijkvloers verwelkomt u met een leefruimte die de gezelligheid van weleer uitademt, een functionele keuken, praktische veranda, berging en een apart toilet. De eerste verdieping herbergt een badkamer, een extra toilet en drie ruime slaapkamers die rust en privacy beloven. De verrassing zet zich voort op de tweede verdieping met nog eens twee bijkomende slaapkamers. De kelder van 10 m² biedt extra opbergmogelijkheden.
De oostelijk georiënteerde tuin met vrijstaande garage vormt het perfecte canvas voor uw groene vingers of zomerse barbecues. Het pand, gelegen in het kloppende hart van Dessel, combineert de rust van een residentiële buurt met de nabijheid van stedelijke voorzieningen.

* Dit pand is onderworpen aan de renovatie-verplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-huis-of-appartement-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen

Neem contact op