Huis te koop

3 slaapkamers 154 vierkante meters

Immoweb code : 11125164
Immoweb code : 11125164

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
154 vierkante meters bewoonbare ruimte
267 vierkante meters grond

Omschrijving

Moderne woning met 3 slaapkamers te koop in Desselgem

Rustig & dicht bij alles in Desselgem
Deze moderne kwalitatieve energiezuinige nieuwbouwwoning ligt in een rustige en landelijke omgeving. Deze doodlopende straat biedt een oase van rust, terwijl alle nodige voorzieningen binnen handbereik liggen. Gelegen nabij het gezellige dorpscentrum van Desselgem, winkels, sporthal, scholen en op slechts een steenworp afstand van het bruisende Waregem, biedt deze locatie het beste van twee werelden.

Afgewerkte moderne woning
De woning verwelkomt je met een aangename inkomhal, voorzien van een vestiaire en gastentoilet. De lichtrijke open leefruimte op het gelijkvloers, met vloerverwarming, omvat een gezellige zithoek, een open geïnstalleerde keuken en een praktische berging/wasplaats. Een carport biedt beschutting voor jouw voertuig.Op de bovenverdieping bevindt zich een nachthal met toilet, drie ruime slaapkamers, allen voorzien van voldoende stopcontacten en internetaansluiting, en een moderne badkamer met douche, bad en dubbel lavabomeubel. Extra bergruimte is ook voorzien op deze verdieping.Geniet van de gezellige omheinde tuin die volledig is aangelegd en voorzien is van een tuinhuis, waar je heerlijk kunt ontspannen en genieten van de groene omgeving. De wijk wordt omringd door landerijen en biedt een warme, gemeenschappelijke sfeer.
Troeven van de woning
Deze BEN-woning (E19) is volledig geschilderd en instapklaar, inclusief lichtarmaturen. De woning werd gebouwd in 2020, waardoor de aankoop onder registr...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op