Huis te koop

1250000€

5 slaapkamers 500 vierkante meters

Immoweb code : 11316077
Immoweb code : 11316077

Overzicht

5 slaapkamers
2 badkamers
500 vierkante meters bewoonbare ruimte
624 vierkante meters grond

Omschrijving

Woning

Locatie:
Deze woning is gelegen in de zeer gegeerde woonbuurt tussen het Boekenbergpark en het Boelaerpark, een rustige en groene buurt. Dicht bij winkels, het station van Berchem (en andere openbaar vervoersmogelijkheden) alsook het supergezellige Zurenborg waar u met de fiets in no time geraakt.

Indeling:
Stap binnen en laat u betoveren door de ruimtelijkheid van deze woning. De kamers zijn bovendien doordrenkt met natuurlijk licht, waardoor een warme en uitnodigende sfeer ontstaat.

De unieke tuin, een oase van rust en groen, biedt een prachtig zicht vanuit de woonkamer en de keuken. Bovendien zorgt de Zuid-West oriëntatie ervoor dat deze tuin gedurende het hele jaar door geniet van een overvloed aan zonlicht.

Op de gelijkvloers vinden we aan de voorkant 3 polyvalente ruimtes en aan de achtergevel is de keuken strategisch gelegen naast de eetkamer en woonkamer voor een aangename overgang in de belangrijkste leefruimtes van de woning. Op de eerste en tweede verdieping zijn de 5 slaapkamers met 2 badkamers met een dressing terug te vinden.

Kortom, deze woning is een unieke kans voor wie op zoek is naar een combinatie van comfort, ruimte, charme en karakter. Mis deze gelegenheid niet en neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging vast te leggen.

Extra's:
- Een grote tuin van maar liefst 400m2 met Zuid-West oriëntatie
- Een garage
- Een kelder met een aansluiting voor wasmachine en droogkast


Neem contact op