Huis te koop

375000€

2 slaapkamers 156 vierkante meters

Immoweb code : 11324747
Immoweb code : 11324747

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
156 vierkante meters bewoonbare ruimte
205 vierkante meters grond

Omschrijving

Woning met tuin, garage en 2 slaapkamers!

Woning met tuin, garage en 2 slaapkamers!

Deze charmante woning is gelegen aan de Drakenhoflaan in Deurne-Zuid! De locatie van de woning is ideaal. Met het Boekenbergpark praktisch over de deur en het Te Boelaerpark op slechts een steenworp afstand, bent u omringd door het groen! Bovendien zijn scholen, winkels en openbaar vervoer allemaal binnen handbereik, met een bushalte voor de deur en de tram op slechts enkele minuten afstand!

Binnenin vindt u een praktische indeling met een ruime inkomhal die leidt naar de garage, toegang tot de kelder en een apart toilet. Er zijn twee slaapkamers (+-7m², 15m²), achter de kleinste slaapkamer is er een ruimte die dienst kan doen als hobbykamer of derde slaapkamer en die direct toegangbiedt tot de zonnige tuin!

Op de eerste verdieping is er een hal die toegang biedt tot een aparte berging en tot een gerenoveerde badkamer (2019) met inloopdouche, ligbad, toilet en dubbele lavabo met meubel. Verder is er een lichte en ruime leefruimte met gezellige houthaard en een open keuken voorzien van alle nodige apparatuur.

Tot slot biedt de keuken direct toegang tot een overdekt terras met trap naar de tuin.

Bijzonderheden:
+ Elektriciteit is conform
+ Dubbele beglazing aanwezig
+ Centrale verwarming op stookolie
+ Vermelde oppervlaktes/afmetingen zijn indicatief

Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op