Huis te koop

359000€

2 slaapkamers 141 vierkante meters

Immoweb code : 11327521
Immoweb code : 11327521

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
141 vierkante meters bewoonbare ruimte
108 vierkante meters grond

Omschrijving

Prachtig vernieuwde eengezinswoning met garage, stadstuin en

Ontdek deze prachtig gerenoveerde eengezinswoning, ideaal gelegen voor gezinnen die op zoek zijn naar comfort, stijl en een vleugje luxe.Deze woning biedt een perfecte combinatie van moderne voorzieningen en klassieke charme, waardoor het de ideale plek is om van het dagelijkse leven te genieten.

kenmerken/
Nieuwe witte lak keuken: de woning beschikt over een gloednieuwe keuken, voorzien van alle moderne apparatuur. Koken met plezier en gemak in deze strakke frisse keuken.
Stadstuin: Geniet van het buitenleven zonder gedoe in de onderhoudsvriendelijke stadstuin. De keuken heeft een panoramisch uitzicht op de groene oase, waardoor koken een waar genot wordt.
Living met parket vloer: Betreed de aangrenzende woonkamer met een prachtige parketvloer die warmte en elegantie toevoegt aan de leefruimte. Een perfecte plek om te ontspannen na een drukke dag.
Twee slaapkamers: De bovenverdieping biedt twee ruime slaapkamers, perfect voor een groeiend gezin. Elke kamer is ontworpen met comfort en stijl in gedachten.
Luxe badkamer: Ontspan in de luxe badkamer, compleet met ligbad, douche en toilet. Een oase van rust en comfort voor een verkwikkende start van de dag.
Garage: Maak je niet druk over parkeren. Je kan de auto en andere zaken kwijt in de inpandige garage.

CV op gas met recente ketel
Er is overal dubbele beglazing met PVC-kader
Voorgevel werd geïsoleerd in 2017
Achtergevel werd geïsoleerd in 2010
Keuken nieuw van 2010
Badkamer nie

Neem contact op