Huis te koop

5 slaapkamers

Immoweb code : 10791071
Immoweb code : 10791071

Overzicht

5 slaapkamers
2 badkamers

Omschrijving

VERKOCHT!
Alfons Jeurissenstraat 157, 3590 Diepenbeek
Ruime residentieel gelegen woning met 4 + 1 slaapkamers, op een mooi perceel grond, net buiten Hasselt, met vlotte verbind naar Genk en de E-313. (Meer info op www.immoland.be)

- Deze woning met zeer grote woon-eetkamer met aansluitend keuken, is gelegen op enkele minuutjes van Hasselt, in de omgeving van de universiteit van Diepenbeek.
- Zowel vanuit van de woonkamer als de keuken, heeft men een prachtig zicht op de ruime achterliggende tuin, voorzien van aangelegd terras.
- Aansluitend bij de keuken, voorzien van een kookeiland met keukentafel in natuursteen, heeft men een koele berging en een sas dat toegang geeft tot de wasplaats en de zij-ingang.
- De keuken is voorzien van elektrische kookplaat, warme luchtoven, koelkast en vaatwasser.
- De woning heeft op het gelijkvloers badkamer nummer één, met dubbele wasbak en ligbad en een slaapkamer, die tevens dienst kan doen als kantoor- of bureelruimte, alsook een dubbele garage aan de voorzijde van de woning.
- Op de verdieping zijn er 3 slaapkamers, waarvan er eentje is ingericht als bureel en een slaapkamer als leefruimte.
- De tweede badkamer is zeer ruim en voorzien van een standaard wasbak en douche, maar kan gemakkelijk voorzien worden van dubbele wasbak met badkamermeubel en ruim ligbad.
- Elke verdieping is voorzien van een toilet.
- Twee zolders op het dak zijn nog niet ingericht, één daarvan is voldoende groot om een bijkomende slaa...
Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op