Huis te koop

5 slaapkamers

Immoweb code : 10792437
Immoweb code : 10792437

Overzicht

5 slaapkamers
1 badkamer
3868 vierkante meters grond

Omschrijving

VERKOCHT! Reitje 5, 3590 Diepenbeek
Prachtig gelegen woning met 4 à 5 slaapkamers, met magazijn of stallen en mogelijk bouwplaats op bijna 40 are en met een vlotte verbinding met de E-313. (Meer info en foto’s op www.immoland.be)

- Deze woning met Zwitserse uitstraling, is gelegen net buiten het centrum van Diepenbeek, met supermarkten, diverse handelszaken en eetgelegenheden.
- Ondanks de mooie open, landelijke omgeving, is er een vlotte verbinding met Hasselt, Genk, Kortessem, Tongeren en met de E-313.
- Rechts van de woning op de zijdelingse tuin, kan er nog een bouwgrond gecreëerd worden. De perceelbreedte aan straatkant bedraagt 36,57m.
- Schuin achter de bevindt zich de ruime hangar, met stapeldek en deels voorzien van een zolder.
- Achter de woning en de hangar, loopt het perceel nog verder naar achter tot een 90m diep.
- Deze woning met achterliggende grond leent zich dan ook perfect voor het houden van paarden of andere dieren.
- De grote hangar is uiteraard geschikt voor werk-/opslagplaats of grote hobbyruimte.
- De woning zelf heeft een aparte indeling gekregen, deels door gyproc scheidingswanden, die zeer gemakkelijk kan heringedeeld worden indien gewenst.
- Momenteel is de indeling als volgt op het gelijkvloers; bureelruimte of kleinere slaapkamer, gastentoilet, ruime woonkamer (is nu versmald door gyproc wand), keukenhoek, 2 slaapkamers en zeer ruime badkamer voorzien van dubbele wasbak, ligbad, douche, wc.
- Achter de woning is e...
Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op