Huis te koop

349000€

3 slaapkamers 112 vierkante meters

Immoweb code : 11247933
Immoweb code : 11247933

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
112 vierkante meters bewoonbare ruimte
2600 vierkante meters grond

Omschrijving

Rustig gelegen fermette op een perceel van 26a met pracht...

Charmante fermette met een betoverende tuin
Stap binnen in een wereld van mogelijkheden bij deze prachtige fermette, gelegen te midden van weelderig groen en serene rust.
Gelegen in een rustige doodlopende straat op een perceel van 26a met prachtige tuin, alle kamers zijn gelegen op het gelijkvloers.
Binnenin wordt u begroet door een warme en uitnodigende sfeer. De woning beschikt over gastentoilet, drie slaapkamers, een complete badkamer met zowel een bad als een douche, een goed uitgeruste keuken, wasplaats, een praktische berging en een zolder die ideaal is voor opslagruimte.
Echter, de ware parel van deze woning is de prachtige tuin die het pand omringt. Een oase van rust en sereniteit, waar u kunt genieten van het buitenleven in alle privacy. Het fraaie tuinhuis biedt extra ruimte voor ontspanning of hobby's, waardoor u optimaal kunt genieten van de groene omgeving.
Voor dierenliefhebbers: eventueel kan je een paard, pony langs de overdekte ingang van de woning naar de weide leiden waar de dieren kunnen grazen.
Gelegen op een gunstige locatie, biedt deze fermette het beste van twee werelden - een vredige omgeving met toch vlotte toegang tot voorzieningen en nabijgelegen steden.
Extra´s
-Volledig nieuw dak en nieuwe ramen in 2003.
-In 2020 werd een nieuwe condensatieketel geplaatst. Camerabewaking aanwezig.
Deze woning is gebouwd in het jaar 1902 en dient gerenoveerd te worden naar de huidige normen.
https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/ren...
Renovatieplicht: ja

Neem contact op