Huis te koop

335000€

3 slaapkamers

Immoweb code : 11389254
Immoweb code : 11389254

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
848 vierkante meters grond

Omschrijving

Rustig gelegen open bebouwing van de jaren ’70, met veel lichtinval met 3 slaapkamers, inpandige garage en zolder met mogelijkheden, gelegen net buiten Hasselt (Godsheide)

- Ruime gelijkvloerse woning met veel lichtinval, gelegen in de buurt van de universiteit van Diepenbeek, in een groene omgeving en vlotte verbinding met de Grote ring van Hasselt, Genk, het centrum van Diepenbeek.
- De ramen van deze woning werden pas vernieuwd door PVC-ramen met hout-imitatie en dubbel glas en vliegenramen zijn aanwezig. De garagepoort en de inkomdeur met zijdelingse ramen werden nog niet vernieuwd.
- Indien in deze woning een condensatieketel op aardgas, zonnepanelen voor 4000Wp geplaatst worden en de spouwmuren gevuld worden met EPS, ontvangt men nog een premie van € 3.750 en bekomt de woning LABEL B, met een EPC-waarde van 197 kWh. In de huidige toestand, zonder deze aanpassingen bedraagt de EPC-waarde 485 kWh, vandaar het recht op de renovatiepremie.
- De zekeringskast van de elektriciteit werd vernieuwd, de installatie werd gekeurd en conform en dient opnieuw gekeurd te worden uiterlijk 31/03/2047.
- De ruime woonkamer in U-vorm, met te midden een gezellige openhaard, die perfect kan vervangen worden met een doorkijk/dubbelzijdige openhaard, gezien de indeling van de eet-/woonkamer.
- De toch wel ruime keuken, heeft aansluitend een ruime berging, die ideaal geschikt als voorraadkamer/koele berging, die uitgeeft op de zijdelingse tuin, ideaal voor de wa...
Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op