Huis te koop

159000€

3 slaapkamers

Immoweb code : 11183022
Immoweb code : 11183022

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
223 vierkante meters grond

Omschrijving

Gezinswoning met 3 slaapkamers rustig gelegen nabij het cent

Leuke op te frissen woning met 3 slaapkamers in de Schomstraat nabij het centrum van Deurne-Diest.

Deze knusse woning bevindt zich in een rustige straat met een zeer centrale ligging; er is een vlotte verbinding naar de E313, wat zich vertaalt in een goed bereik naar Hasselt, Antwerpen en het Klaverblad van Lummen. Scholen, winkels, warme bakker en openbaar vervoer zijn op fietsafstand.

De inkomhal biedt toegang tot de ruime woonkamer, die baadt in het licht dankzij de grote ramen. De woonkamer grenst aan de aparte eetkamer en de ruime keuken. Op het gelijkvloers vinden we ook de badkamer, die uitgerust is met een bad, lavabo, bidet en toilet. Op de verdieping bereiken we via de nachthal de drie slaapkamers.

Er is een ruime zolder, die heel wat mogelijkheden biedt.

Deze halfopen woning heeft een energiescore van 810 kWh / m² (label F). Meer info om het gewenste label te behalen; https://www.vlaanderen.be/veka. De woning wordt verwarmd op mazout en de elektriciteit is niet conform het AREI.

Tevens is er een klein maar gezellig tuintje, waar het aangenaam vertoeven is.

Spreekt deze leuke woning op een leuke locatie jullie aan? Contacteer ons via [email protected] voor meer info of een bezoek ter plaatse. Wij helpen jullie graag verder! Stedenbouwkundige inlichtingen beschikbaar op kantoor.

Bevindt zich niet in een afgebakende oeverzone, signaalgebied of afgebakend overstromingsgebied (P-score A / G-score A).

Dit pa

Neem contact op