Huis te koop

189000€ Oude prijs € 199.000

4 slaapkamers 127 vierkante meters

Immoweb code : 11210499
Immoweb code : 11210499

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
127 vierkante meters bewoonbare ruimte
272 vierkante meters grond

Omschrijving

Gunstig gelegen woning met garage, tuin en 4 slpk

In de Grauwe Broedersstraat op een rustige, centrale en kindvriendelijke ligging op een boogscheut van het stadscentrum van Diksmuide, bieden we u deze gezinswoning aan. Het eigendom bevindt zich op een zuid-georiënteerd perceel van 272 m2 en beschikt o.a. over 4 slaapkamers, een inpandige garage en een gezellige zongerichte tuin met terras en groot tuinhuis met uitweg achteraan (via poortje te voet of met de fiets).Er wordt verwarmd met een centraal verwarmingssysteem op aardgas met luchtafgifte i.p.v. radiatoren. Alle ramen (PVC) werden reeds zeer recent vernieuwd en beschikken allen over hoogrendementsbeglazing (deels met automatische rolluiken en vliegenramen). Ook de badkamer werd reeds opgefrist. Daarnaast is er tevens een regenwaterput aanwezig. De elektrische installatie is volledig conform gekeurd (geen gebreken!).De woning is grotendeels instapklaar, toch dienen er nog enkele extra aanpassingen (dak- en muurisolatie) te gebeuren om een gunstiger energielabel te bekomen. Op heden bedraagt de energiescore: 606 kWh/(m2jaar). De woning is dus onderhevig aan de renovatieverplichting.De indeling van de ruimtes is als volgt:

Gelijkvloers: inkom- en traphal - apart gastentoilet - woonkamer - afzonderlijk keuken ingericht met gasfornuis, dampkap, oven, koelkast en enkele spoelbak - inpandige garage met sectionale poort.
Eerste verdieping: trap- en nachthal - 4 slaapkamers (13 m2, 10 m2, 11 m2 en 10 m2) - vernieuwde badkamer met regendouche en lavab...
Renovatieplicht: ja

Neem contact op