Huis te koop

339000€

3 slaapkamers 146 vierkante meters

Immoweb code : 11308623
Immoweb code : 11308623

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
146 vierkante meters bewoonbare ruimte
203 vierkante meters grond

Omschrijving

Halfopen, landelijk gelegen nieuwbouw woning met magnifie...

Te Esen, een deelgemeente van Diksmuide, bieden wij u deze energiezuinige halfopen nieuwbouwwoning aan. Opgetrokken in pastoriestijl en afgewerkt met de modernste technieken. De locatie langs de Vladslostraat is uniek. Vanuit de woonkamer en tuin kan u genieten van de avondzon en de uitgestrekte zichten over de "Broeken" (natuurgebied). De woning werd gebouwd in 2022-2023 en beslaat een perceel van 203 m2. Men beschikt onder meer over 3 slaapkamers, een tuin met west-georiënteerd terras en carport. De bewoonbare oppervlakte bedraagt 146 m2.De woning werd opgetrokken in klassieke bouwstijl, echter afgewerkt met de modernste technologie op vlak van verwarming, ventilatie en koeling. Met het 'Smart Air' klimaatsysteem aangesloten op een warmtepomp (lucht/lucht) kan de woning geacclimatiseerd worden naar de gewenste temperatuur. Dit systeem laat ook toe om te koelen tijdens de zomer. Uniek en vooruitstrevend!De indeling van de ruimtes is als volgt:

Gelijkvloers: afzonderlijke inkom- en traphal met gastentoilet - woonkamer met open keuken uitgerust met eiland, oven, combi-oven, inductie kookplaat, vaatwasser, dampkap, koelkast en  spoelbak - berging/wasplaats - 
Eerste verdieping: trap- en nachthal - 2 slaapkamers ( 15 m2 en 10 m2) - badkamer (7 m2) voorzien van lavabomeubel en inloopdouche - apart toilet.
Tweede verdieping: nachthal - ruime, derde slaapkamer (17 m2) - zolderberging.
Exterieur: carport met poortje die toegang verleent naar de tuin - o...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op