Huis te koop

800000€

5 slaapkamers 390 vierkante meters

Immoweb code : 11191506
Immoweb code : 11191506

Overzicht

5 slaapkamers
3 badkamers
390 vierkante meters bewoonbare ruimte
1364 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

In compromis op 1 maand dankzij Century21 ATG

COMPROMIS
Prachtige Luxe Villa met praktijkruimte van +/- 400m², centraal gelegen in de directe nabijheid van alle voorzieningen. Deze woning in uitmuntende staat en met zorg onderhouden, belichaamt ware luxe en comfort.

Bij het betreden van de villa wordt u verwelkomd door een prestigieuze inkomhal die leidt naar een royale, lichte woonkamer met een pen haard. Hier heeft u directe toegang tot een prachtig terras en tuin zuid geörienteerd, volledig afgeschermd voor optimale privacy. Een volledig uitgeruste keuken, garage en een professioneel kantoor van 35 m² met aparte ingang en wachtruimte, inclusief parkeerplaatsen voor cliënten, completeren de begane grond.

Op de eerste verdieping bevinden zich 4 ruime slaapkamers, 2 badkamers/doucheruimtes. En een master bedrroom die beschikt over een eigen doucheruimte en kleedkamer, perfect voor diegenen die van comfort en ruimte houden. Een zolder, omgetoverd tot diverse opslagruimtes en dressing ruimtes, biedt extra veelzijdigheid aan de woning. En tenslotte verschillende kelders.

Deze exclusieve woning wordt aangeboden vanaf €800.000. EPC - Klasse C, met een score van 265 kWh/m² jaar. Voor bezoeken en verdere informatie kunt u contact opnemen via [email protected] of bel naar 02 513 13 13.

Mis deze unieke kans niet!

Neem contact op