Huis te koop

526800€

3 slaapkamers 138 vierkante meters

Immoweb code : 11275522
Immoweb code : 11275522

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
138 vierkante meters bewoonbare ruimte
516 vierkante meters grond

Omschrijving

Nieuwbouw half open woning op een steenworp van Sint-Ulriks-

Ontdek deze mooie loten voor 2 halfopen op maat te bouwen woningen die gelegen zijn op een steenworp van het centrum van Sint-Ulriks-Kapelle waar natuurlijke pracht, historische charme en een warme gemeenschap op jou wachten.
Of je nu op zoek bent naar een rustig toevluchtsoord om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven, een plek waar de natuurlijke schoonheid je inspireert, of een gemeenschap waar je je echt thuis voelt, Sint-Ulriks-Kapelle biedt het allemaal. Omringd door weelderige velden en weidse landschappen biedt het dorp een uitnodigende omgeving voor natuurliefhebbers. Toch even nood aan de bruisende energie van een stad? Dan bereik je Brussel na 11 km. De E40 én E19 liggen op 8 minuutjes rijden. Gebruikers van het openbaar vervoer vinden een bushalte op 100 m. Waar wacht je nog op? Maak van Sint-Ulriks-Kapelle jouw nieuwe thuis en laat je betoveren door alles wat dit bijzondere dorp te bieden heeft.

Bij Verelst Woningbouw staat ‘Sleutel-op-de-deur’ niet gelijk aan weinig keuzemogelijkheden. Integendeel:
al de projecten benaderen ze à la carte, volledig op maat. Jij kiest hoe je droomhuis eruit ziet, hoe het
wordt afgewerkt én ingericht. .

Bovendien bouwt Verelst voor jou een nieuwe thuis dat duurzaam en futureproof is: klaar voor de toekomst, én klaar voor de volgende generaties! Ze engageren zich om jouw nieuwe thuis minimaal Meer dan BijnaEnergie Neutraal te bouwen.

Dit ontwerp heeft een inkomhal met vestiaire en gastent

Neem contact op