Huis te koop

469000€

3 slaapkamers 150 vierkante meters

Immoweb code : 11346018
Immoweb code : 11346018

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
150 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Huis

Aan de rand van Ukkel, in de charmante wijk Drogenbos, ontdek dit huis ideaal gelegen in een rustige laan, binnen handbereik van alle voorzieningen. Gebouwd in 1987 op een ruim perceel van 3 are 68, heeft dit charmante huis een elegante, gezellige architectuur.
De begane grond geeft uit op een lichte woon/eetkamer van 40 m² met open keuken, die direct toegang biedt tot een serre die baadt in het natuurlijke licht. Deze extra kamer geeft uit op een intieme tuin, met uitzicht op de achterkant van het Frankveld park. Er is ook een multifunctionele ruimte, die momenteel wordt gebruikt als bijkeuken/studeerkamer, evenals een badkamer en een garage. Bovendien is er een privéparkeerplaats beschikbaar achter de garage voor extra gemak.
Bovennodigen twee ruime slaapkamers (22m² en 14m²) je uit om te ontspannen en tot rust te komen. Originele ramen met dubbele beglazing uit 1987 zorgen voor optimale isolatie, die nog verder kan worden verbeterd tot de huidige normen. Het elektrische verwarmingssysteem kan worden geüpgraded om de energie-efficiëntie te verhogen en een energiescore van categorie C te bereiken, wat helpt om de energiekosten te verlagen en tegelijkertijd het milieu te sparen. Hoewel dit huis een zeer degelijke en solide structuur heeft, moet het worden bijgewerkt om zijn volledige potentieel te onthullen. Een ideale gelegenheid om je toekomstige huis aan je eigen voorkeuren en behoeften aan te passen.
Voor meer informatie en een afspraak voor een bezichtiging kun

Neem contact op