Huis te koop

4 slaapkamers 180 vierkante meters

Immoweb code : 10901125
Immoweb code : 10901125

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
180 vierkante meters bewoonbare ruimte
213 vierkante meters grond

Omschrijving

Energiezuinige gezinswoning met 4 ruime slaapkamers en gezel

Deze energiezuinige, instapklare gezinswoning is gelegen op wandelafstand van het centrum van Duffel én van het station.
De ruime inkomhal met vestiaire geeft o.a. toegang tot de badkamer. Deze is voorzien van een luxueus bad, een dubbele lavabo waarachter een inloopdouche en toilet schuil gaan, voldoende bergruimte en de voorzieningen voor wasmachine en droogkast.
Wanneer we de inkomhal ten einde lopen komen we terecht in de lichtrijke leefkeuken met aansluitende woonkamer. De grote raampartijen in de keuken zorgen voor een mooi zicht op de gezellige tuin met achteruitgang en doet de grens tussen binnen en buiten vervagen.
Wanneer we de trap nemen naar de eerste verdieping vinden we twee slaapkamers waarvan één voorzien is van een aangrenzende dressing.
Ook de tweede verdieping herbergt twee ruime slaapkamers met veel daglicht door de aanwezigheid van dakramen, dewelke voorzien zijn van elektrische rolluiken.
De ruimte in de nachthal op deze verdieping werd optimaal benut door de nodige inbouwkasten. Extra bergruimte is terug te vinden op de bergzolder.
De woning is voorzien van zonnepanelen, een energiescore van 88 (label A) maakt van deze woning een zeer energiezuinige woning.

Maak snel uw afspraak via [email protected] of 015/200 999.

Neem contact op