Huis te koop

260000€

4 slaapkamers 168 vierkante meters

Immoweb code : 11324574
Immoweb code : 11324574

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
168 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Te moderniseren woning ( 168 m²) met 4 slaapkamers en tuin (

Het pand is gunstig gelegen op een boogscheut van het dorpscentrum. De bus stopt op wandelafstand en ook het station bereik je gemakkelijk te voet of met de fiets.

Achter de charmante gevel schuilt een te moderniseren woning met een waaier aan mogelijkheden. Het hoofddak is deels geïsoleerd en alle ramen zijn voorzien van dubbele beglazing in aluminium. De verwarming is op stookolie.
Je komt binnen in de inkom-/traphal, die links toegang biedt tot de woonkamer (28 m²). Centraal op het gelijkvloers bevindt zich de eetkamer (19 m²), waar een lichtkoepel zorgt voor extra binnenvallend daglicht. Achteraan treffen we de keuken (8 m²) met aangrenzend de badkamer (6 m²), die voorzien is van een ligbad/douche, lavabo en wc. De tuin (100is noord-georiënteerd en beschikt nog over 2 ruime bergplaatsen met mogelijkheden. De eerste en tweede etage van het pand hebben een gelijke indeling met een slaapkamer van 19 m² aan de voorzijde en een slaapkamer van 13 m² achteraan. Op de bovenverdieping is er ook nog een mezzanine van zo’n 10 m² aanwezig.

Bewoonbare opp. 168 m² ref.: bruto vloeropp. EPC-certificaat. Voor meer info of een gratis schatting surf naar www.hansimmo.be

Neem contact op