Huis te koop

575000€

2 slaapkamers 144 vierkante meters

Immoweb code : 11337087
Immoweb code : 11337087

Overzicht

2 slaapkamers
2 badkamers
144 vierkante meters bewoonbare ruimte
331 vierkante meters grond

Omschrijving

Prachtige gerenoveerde woning (144m²) met 2 slaapkamers op t

Prachtig gerenoveerde woning (144m²) voorzien van twee masterbedrooms, twee badkamers, prachtige aangelegde tuin met zonnig terras op toplocatie te Edegem!

Omschrijving: U betreedt de woning via de inkomhal met vestiairekast en gastentoilet die enerzijds toegang biedt tot de gezellige leefruimte/zithoek, aansluitend de volledige geïnstalleerde keuken met kwalitatieve toestellen en de prachtige eetkamer met torenhoge raampartijen en zeer veel natuurlijke lichtinval. Via de traphal bereiken we het slaapgedeelte met twee ruime masterbedrooms en een eerste badkamer voorzien van ligbad en wastafelmeubel en een tweede badkamer voorzien van douche en wastafel. De woning is ook voorzien van een ruime droge kelder/technische ruimte. De woning voldoet aan alle hedendaagse normen met zonnepanelen, vloerverwarming, ventilatiesysteem, regenwaterinstallatie, dubbele beglazing. Tot slot voorziet de woning ook in een zeer mooie aangelegde tuin met zonnig terras met overkapping die ook dienst doet als zonwering, houten tuinberging en zelfs een serre.

Bijzonderheden:

- totaalrenovatie
- hoogwaardige afwerking
- Cv-installatie HR condensatie
- zonnepanelen
- vloerverwarming
- ventilatiesysteem D
- nieuwe regenwaterinstallatie (te gebruiken voor wasmachine en het spoelen van de toiletten)
- volledig geïsoleerd

Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op