Huis te koop

349000€

4 slaapkamers 170 vierkante meters

Immoweb code : 11337578
Immoweb code : 11337578

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
170 vierkante meters bewoonbare ruimte
192 vierkante meters grond

Omschrijving

Op te frissen rijwoning met zonnige tuin, 3 slpks en zolder

In de populaire Elsdonckwijk vinden we deze ruime rijwoning terug met leuke zonnige tuin. De woning werd doorheen de jaren goed onderhouden en leent zich perfect om naar uw eigen smaak af te werken. Grote troef is de ruime zolderverdieping op betonplaat die ingericht kan worden als master met badkamer of als twee slaapkamers.

Er is een renovatieplicht op de woning. Het dak isoleren met 12 cm PUR volstaat om aan de verplichting te voldoen. De nabijheid van centrum, ziekenhuis en vlotte verbinding naar snelwegen maken dit een zeer interessante locatie om te wonen.

Indeling:
We betreden de woning in een inkomhal met gastentoilet en toegang tot de keuken en leefruimte. De leefruimte is voldoende ruim en lichtrijk met achteraan fraam naar de veranda met automatische zonnewering. Aan de linkerzijde vinden we een keuken met aparte eethoek. De keuken is in goede staat van onderhoud doch op te frissen. Op de eerste verdieping vinden we 2 ruime slaapkamers (met rolluiken) en een derde slaapkamer welke heden dienst doet als wasruimte. Er is een apart toilet voorzien op de gang. De badkamer beschikt over bad en lavabo.

Via een vlizo-trap bereiken we de zolderverdieping op betonplaat die nog in te richten is. Mogelijkheden zijn ondermeer: Master met ensuite badkamer, 2 slaapkamers,... . Bijkomende troef is de handige kelderberging. Dubbele beglazing en rolluiken aanwezig.

Vooraan vinden we een ruime oprit. Achteraan is er een zonnige tuin met mooi groen zic

Neem contact op