Huis te koop

399000€

3 slaapkamers 140 vierkante meters

Immoweb code : 11402599
Immoweb code : 11402599

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
140 vierkante meters bewoonbare ruimte
Virtueel bezoek

Omschrijving

VERKOCHT door BELLES VASTGOED!

VERKOCHT - Overeenkomst wordt eerstdaags getekend!

Meer info: www.bellesvastgoed.be/te-koop/edegem-terelststraat-121

Deze verzorgde en instapklare woning met tuin vinden we in een rustige woonwijk in centrum Edegem. Winkels, horeca, scholen, openbaar vervoer, invalswegen, recreatie en ziekenhuizen zijn steeds vlakbij.

We betreden de woning via de inkomhal met apart toilet. Meteen links bevindt zich een handige bureauruimte met zicht op de groene straat. Achteraan het glv bevinden zich de leefruimtes. De open keuken werd volledig uitgerust met de nodige toestellen (elek. vuur + dampkap, vaatwas, koelkast, oven, wasbak,...). De lichtrijke zitruimte geeft eveneens toegang tot de tuin via het grote schuifraam.

De steeds zonnige en onderhoudsvriendelijke tuin (ca. 40m²) werd recent (2021) volledig heraangelegd met tuinarchitect. Het terras is voldoende ruim en wordt omringd door groen.

Op de 1e verd. bevinden zich de eerste 2 ruime slpks. Op de 2e verd. bevindt zich een 3e slpk en badkamer. Deze is voorzien van een ligbad, douche, dubbele lavabo + meubel en toilet. Ook is er een zolder met geïsoleerde vloer, te bereiken via een luik in de slaapkamer.

De ruime kelder is voorzien van een aansluiting voor was- en droogmachine. Ook de gascondensatieketel (2023) bevindt zich hier.

Bijzonderheden: Elektriciteit conform, hoogrendementsglas, vliegenramen (2021),...

Neem contact op