Villa te koop

4 slaapkamers 600 vierkante meters

Immoweb code : 9225180
Immoweb code : 9225180

Overzicht

4 slaapkamers
3 badkamers
600 vierkante meters bewoonbare ruimte
4202 vierkante meters grond

Omschrijving

Moderne villa met kantoren

Tussen Halle en Edingen ligt het exclusieve woonoord Bois de Strihoux. Dit bosrijke gebied strekt zich uit over beide zijden van de taalgrens en is uitermate bekend voor zijn zeer luxueuze villa’s en landhuizen. Ondanks het afgesloten karakter van deze residentiële woonwijk ligt de aansluiting met de A8 slechts op 3kms waardoor men aldus meteen Brussel kan bereiken in slechts zo’n 25min.
Deze schitterende moderne villa bevindt zich op een volledig afgesloten terrein van 42 are en wordt volledig omgeven door bosgebied. De privacy van deze tijdloze villa wordt verzekerd door een omheining. Via de automatische inrijpoort komt men meteen op het voorplein met parkeerruimte voor een 10-tal wagens.
Het gebouw kenmerkt zich door de strakkevormgeving en de functionele opbouw. Lichten en zichten werden in alle ruimtes optimaal benut, zodat men onbeperkt van het omliggend bosgebied kan genieten.
Het gebouw wordt opgesplitst in een kantoor- en een privégedeelte. De totale woon- en werkoppervlakte bedraagt zo’n 600m² verspreid over de verschillende verdiepingen.
Het kantoorgedeelte ( ca 230m²) wordt gekenmerkt door zijn praktische indeling. Het privé gedeelte omvat de nodige sfeer- en leefkamers, alsook 4 slaapkamers en 2 badkamers, dit alles met een uiterst praktische indeling en wooncomfort. Eventueel kan het beroepsgedeelte omgebouwd tot extra leefruimtes.
Het verwarmde buitenzwembad van 12x4m nodigt uit tot ontspanning en relaxatie. Het zwembad is overdekt met een

Neem contact op