Huis te koop

329750€

2 slaapkamers 131 vierkante meters

Immoweb code : 10756853
Immoweb code : 10756853

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
131 vierkante meters bewoonbare ruimte
Beschikbaar vanaf : 30/05/2024

Omschrijving

VERRASSEND EN VEELZIJDIG WONEN IN EEKLO!

De unieke huizen van Inova nodigen u uit voor bijzonder wonen in de voormalige aardappelloodsen van de bekende aardappelhandel Immesoete, gelegen nabij het levendige stadscentrum van Eeklo. Dit innovatieve project, vernoemd naar de gelijknamige aardappelsoort én het innoverende gehalte, is een samensmelting van historische charme en modern comfort, waarbij ruimte en licht centraal staan.

Geen Traditionele Hoogbouw, Maar Unieke Ruimtes
Inova is geen traditionele hoogbouw, maar een zorgvuldig ontworpen wooncomplex binnen de originele gevels van de voormalige aardappelloodsen. Met ruime raampartijen in elke woonunit, geniet u van een overvloed aan natuurlijk licht. Elk van de 4 woningen beschikt over een eigen terras en privatieve tuin, die naadloos aansluit op de grotere gemeenschappelijke tuin.

Een Bijzonder Ruimtegevoel
De woningen in Inova zijn gekenmerkt door moderne, strakke designs en hoge plafonds. Neutrale en duurzame materialen zorgen voor een tijdloos interieur, terwijl grote schuiframen en ruime terrassen een uniek ruimtegevoel creëren.

Duurzaam en Groen Wonen
Inova staat synoniem voor groen wonen. Dit wordt niet alleen weerspiegeld in de tuinen, maar ook in het groendak van de voorziene kantoorruimte en de zonnepanelen die het gebouw van elektriciteit voorzien.

Leven in Historisch Eeklo & Bruisend Blommekens
Inova's toplocatie biedt het beste van Eeklo. Of het nu gaat om de rijke geschiedenis, de nabijheid van kwalitatieve voedingswinkel...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op