Huis te koop

295000€

5 slaapkamers

Immoweb code : 11076946
Immoweb code : 11076946

Overzicht

5 slaapkamers
1 badkamer

Omschrijving

Gezellige, instapklare woning met 5 slpk voor 295.000,00 EUR

Ontdek deze instapklare woning nabij het hart van Eeklo, een wijk die het beste van twee werelden combineert: de aangename residentiële omgeving en de dynamiek van het nabijgelegen Eeklose stadscentrum.

Bij het toekomen aan de woning merken we de vele mogelijkheden in de omgeving direct op. Scholen, supermarkt en kleine handelszaken op wandelafstand bereikbaar.
Bij het betreden van de woning valt meteen de gezelligheid van de woning op, versterkt door de lichtinval die de ruimte vult met een warme gloed. De open en uitgeruste keuken met zicht op het terras en de aansluitende tuin zorgt voor een mooie overloop naar de knusse leef- en eetruimte. In de leefruimte kan u gezellig keuvelen aan de gashaard tijdens de koude wintermaanden. De gelijkvloerse verdieping wordt voltooid met een praktisch badkamer.

De woning beschikt verder over 3 ruime slaapkamers op de eerste verdieping, met op de tweede verdieping nog eens 2 extra slaapkamers.

Buiten nodigt het terras u uit om te genieten van gezellige avonden. Een apart overdekt terras zorgt voor extra mogelijkheden. Als kers op de taart kan de aangename stadstuin ook gemakkelijk onderhouden worden. Door een aparte toegang van de tuin hoeft u niet met snoeimateriaal door uw woning.

De ligging in Eeklo is een extra troef. Hier geniet je van uitstekende voorzieningen, van scholen en winkels tot recreatie en cultuur, allemaal binnen handbereik.

Mis deze unieke kans niet en maak van dit huis jouw droomthu...
Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op