Huis te koop

389000€

7 slaapkamers 457 vierkante meters

Immoweb code : 11281420
Immoweb code : 11281420

Overzicht

7 slaapkamers
2 badkamers
457 vierkante meters bewoonbare ruimte
742 vierkante meters grond

Omschrijving

Ideale opportuniteit (woning en appartement) in het Hart ...

Bij deze unieke kans om twee naast elkaar gelegen woningen (woning + appartement) te verwerven in het bruisende Eeklo. Deze charmante stad, met zijn sfeervolle straten en levendige gemeenschap, biedt een fantastische investeringsmogelijkheid of ideaal om er zelf in te gaan wonen, kangoeroewoning of combinatie zelf wonen met verhuring.

Deze woningen zijn momenteel verhuurd, wat directe inkomsten voor de nieuwe eigenaar oplevert. Gelegen in een rustige buurt, bieden ze een oase van rust voor huurders, terwijl ze toch dicht bij alle voorzieningen van de stad zijn.

Met hun karakteristieke architectuur en gezellige uitstraling zijn deze woningen een ware blikvanger. Ze bieden elk een eigen unieke woonervaring, met ruime kamers en een goed doordachte lay-out.

Woning 74:
Oorspronkelijk gezien was deze woning voorzien van kantoorruimtes (2). Deze zijn momenteel geïntegreerd in de woning en doen dienst als slaapkamers en/of dressing en/of extra stockageruimtes. In de inkomhal is er een eerste opbergruimte en een gastentoilet aanwezig. Verder zijn er op het gelijkvloers de keuken met aansluitend de eet- en leefruimte. De leefruimte is voorzien van een gezellige haardvuur waar uzelf gezellig kan keuvelen, eventueel met vrienden en/of familie. De achterinkom is ruim genoeg waardoor deze deels dienst kan doen als berging.
Op de eerste verdieping zijn er nog drie ruime slaapkamers aanwezig en een badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad, instapdouche, du...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op