Huis te koop

399000€

5 slaapkamers 158 vierkante meters

Immoweb code : 11308735
Immoweb code : 11308735

Overzicht

5 slaapkamers
3 badkamers
158 vierkante meters bewoonbare ruimte
439 vierkante meters grond

Omschrijving

Rustig gelegen en instapklare woning voor 399.000 EUR

Ontdek deze prachtige, instapklare woning in een rustige woonwijk in Eeklo. Deze halfopen bebouwing biedt niet alleen ruimte, maar ook een grote tuin en een veelzijdig bijgebouw. Ideaal voor gezinnen en iedereen die op zoek is naar comfortabel wonen.

De ligging is perfect voor wie rust en veiligheid zoekt, want de woning ligt aan het einde van een doodlopende straat, waar kinderen zorgeloos kunnen spelen.

Op het gelijkvloers betreed je de woning via een ruime inkomhal, die je leidt naar de lichte en gezellige leefruimte met eetplaats. De keuken is een pareltje, compleet uitgerust met alle moderne apparatuur die je nodig hebt. Daarnaast vind je hier een badkamer en een tweede leefruimte, die momenteel dienst doet als extra slaapkamer of kantoorruimte. Dit maakt de woning levensloopbestendig, geschikt voor alle levensfasen.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers en een tweede badkamer met toilet.

Achteraan de woning wacht een handig multifunctioneel bijgebouw op jouw ideeën, perfect voor hobby's, opslag of zelfs een thuiskantoor. De grote tuin biedt volledige privacy en is een oase van rust waar je kunt genieten van de buitenlucht.

Kortom, deze woning combineert ruimte, comfort en een vredige omgeving in Eeklo, een gemeenschap die u verwelkomt met open armen. Met zijn uitstekende ligging, hoogwaardige onderwijsfaciliteiten, rijke culturele erfgoed en prachtige natuurlijke omgeving, is Eeklo de ideale plek om te wonen.

Mis dez...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op